مهاجرت به کانادا ۱۲

نیاز به متن نداره غیر از:

خوش باشید

۳۲ Responses to “مهاجرت به کانادا ۱۲”

  1. سلام آقا أمیر
    اگه یا تون بأشه ما إز برلین أقدام کردیم ،دو سال إز آپدیت مدارک مون گذشته در خوات کیپس دادیم نتیجه مدارک مون مورد قبول قرار گرفته و در مرحله بک گراند چک بأید منتظر بما نیم که ٢سال خبری نیست .
    خبر پرنده ادوارد آیلند رو خواندم
    ١-آیا صلاح هست پرنده قبلی رو ببندیم و إز طریق پرنس ادوارد أقدام کریم؟
    ٢-سریع تر انجام میاه یا این که باز هم در مرحله چک بک گراند باز در فدرال پسر همین در بسته قرار میگیریم یا تمدیدات بهتری براش هست
    ٣-مرجعی هست در خصوص بک گراند چک استعلام گرفت و به دفتر وین أعلام کرد ، چون این موضوع براش ون یک توجیه شده.
    إز شما ممنونم

  2. ۱- در شرایط فعلی ، شاید صلاح نباشه ، اما اگر تصمیم گرفتید که پرونده سرمایه گذاری باز کنید ، بهترین آنها در حال حاضر بریتیش کلمبیا هست.
    ۲- داستان بک گراند چک ، بجای خود باقی خواهد ماند.
    ۳- هیچ کس ، حتی شخص وزیر هم نمیتونه پیگیر بشه و تنها راه ، صبر هست.
    خوش باشی

  3. از شما ممنونم
    لطفا در خصوص شرایط بریتیش کلمبیا الطاعات لازم رو بفرمایید.
    با تشکر

  4. داشتن حداقل ۴۰۰ هزار دلار سرمایه و با خرید یک بیزینس حداقل ۲۰۰ هزار دلاری ، پس از طی مراحل قانونی که به مراتب از دیگر استانها کوتاه تر می باشد ، امکان مهاجرت خواهید داشت.
    خوش باشی

  5. سلام آقا امیر
    میخواستم اطلاعاتی در مورد نمره زبان آیلتس همسر متقاضی اصلی بدونم
    آیامنظور از حداقل نمره ۴ آیلتس بصورت اورال هست یا همه اسکیلها باید ۴ باشه
    با تشکر

  6. اورال ۴ ، لیسنینگ ۴.۵ ، ریدینگ ۳.۵ و مابقی ۴ باید باشد
    خوش باشی

  7. سلام بر امیر خان عزیز امیدوارم سلامت باشی و ممنون بابت همه راهنمائی هات
    اول اینکه ما مدیکال ریکوئست رو از آفیس سیدنی دریافت کردیم واین درحالیه که ۲-۳ ماه قبل از مدیکال از ما در خواست شد تا هزینه پی آر اف رو پرداخت کنیم همچنین درخواست کردن پلیس کلیرنس ایران و کشوری که الان ساکنیم رو مجدد بفرستیم جون اکسپایر شده بود حالا سئوال این هست کهبه نظر شما تا زمان پاس ریکوئست چقدر زمان می بره؟ و اینکه آیا ما رو مجدد سکیوریتی چک می کنیید با این در همون مرحله ای که پلیس کلیرنس خواستن انجام شده؟ من یکم نگران سکیوریتی چکم که زمان بر بشه! 🙂
    از محبت هات بی اندازه ممنونم…..
    ممنون بدرود

  8. حقییقا زمان درستی رو نمیشه پیش بینی کرد ، از یکماه ممکن هست شروع بشه تا یکسال !! پس از مدیکال ، مرحله سکیوریتی چک آغاز می شود که پس از پایان آن ، درخواست پاسپورت را ارسال می کنند.
    نگران نباش ، انشاءالله همه چیز درست میشه 🙂

  9. خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ و راهنمایی سریعتون 🙂

  10. امیر جان من با اجازت ۲-۳ سئوال دیکه از خدمتت دارم:
    ۱- معمولا زمانیکه مهراقامت دائم تو پاسپورت می خوره سریعترین و دیرترین زمانی که می شه تو کانادا بود چقدر هست؟
    ۲- من در اندیشه انتخاب شهر برای زندگی هستم چند سایت دیدم اما خیلی جامع نبود آیا سایت خاصی رو می شناسی که در قالب جدول به مقایسه شهرهای کانادا در زمینه اشتغال، رفاه، هزینه مسکن و خوراک و همل و نقل، میزان جرم و غیره بپردازه؟ و آیا شما توصیه خاصی در زمینه شهر دارین؟
    ۳-آیا کسانیکه اقامت دارند تا قبل از رسیدن پاسپورت کانادایی از حقوقی مثل درمان رایگان و … برخوردارند؟
    بازم ممنون که همیشه با پاسخهای شفافت ما رو راهنمایی می کنی
    ارادتمند

  11. ۱- اولین تاریخ ورود ، همان روزی هست که ویزا گرفته اید و تاریخ انقضا آن هم در ویزا قید گردیده است.
    ۲- به سایت “سازمان مهاجرتی پرنده مهاجر” مراجعه کنید ، احتمالا اطلاعات خوبی کسب خواهید نمود.
    ۳- بله
    خوش باشی

  12. *همل= حمل 🙂

  13. بسیار بسیار ممنون از پاسخت
    در مورد اطلاعات هم بله من سایت شما رو خوندم و خیلی خیلی مطالب جامع و مفیدی در مورد شهرهای مختلف هست که یاد گرفتم، امیدوارم کسانی که تازه می خوان اقدام کنن حتی بیشتر از ما استفاده کنن . راستش من دنبال جدول های آماری معتبر هم می گردم که بشه مقایسه کرد مثلا مشاغل و هزینه ها رو بعدد مقایسه کرد. بهرحال بازم ممنونم هم از وبلاگتون هم سایت خوبی که دارین…سلامت باشین

  14. این سایت هم شاید کمکی باشد
    http://www.workingincanada.gc.ca/home-eng.do?lang=eng
    خوش باشی

  15. امیرجان من یک جای دیگه تو این سایت فکر می کنم این سئوال رو پرسیدم ولی چون دیگه پیدایش نکردم و سردرگم شدم یه بار دیگه می پرسم:
    من با راهنمایی های سایت شما بدون وکیل برای اسکیل ورکر فدرال اقدام کردم و به عنوان معمار (آرشیتکت) در سال ۲۰۱۱ درخواست دادم که اخیرا پاس ریکوئست شدم. خلاصه به آنکارا رفتیم و ویزاهامون رو گرفتیم. ویزاهامون به خاطر مدیکال تا ۱۰ ژانویه اعتبار داره. اما چون همسرم استاد دانشگاهه و وسط ترم هستند خودم هم چند پروژه نیمه تمام دارم متاسفانه بیش از یک هفته نمی تونیم تورنتو بمونیم. حالا این سئوالات را دارم ازتون:
    ۱- آیا این زمان برای کارهای اولیه که باعث شه اقامتون باطل نشه کافیه؟
    ۲- ممکنه یه خلاصه ای از کارهایی که باید بکنیم و جاهایی که باید مراجعه کنیم بگید؟
    ۳- می تونم برای کارت پی آر آدرس منزل خاله ام که در تورنتو هستند رو بدم؟
    ۴- قضیه حساب بانکی باز کردن چیه؟ برای ما که تا تابستان آینده قصد رفتن مجدد نداریم لازمه؟ اگر بله چقدر باید توش پول بریزیم؟
    ۳-

  16. جایی که نباید می نوشتی ، نوشتی 🙂 منم جواب دادم:
    http://www.migrant-bird.com/about/
    خوش باشی

  17. امیر عزیز مرسی که انقدر سریع و دقیق جواب می دین.
    فقط می خواستم بدونم احتمال مشکل مواجه شدن صدور کارت پی آر چقدره؟ اگه جزییه که هیچی ولی اگه قابل توجهه باید یه فکر دیگه ای بکنم.

  18. جزئی هست 🙂
    خوش باشی

  19. بااجازه امیرخان اگه اشکال نداره من یه سئوال از خانم Zahra-memar بپرسم
    با عرض تبریک میشه بگین چه مدتی زمانی از زمان ارسال مدیکال تا پاس ریکوئست طول کشید بسیار ممنون

  20. امیر جان از بابت لینک بسیار بسیار ممنون من تازه متوجه پاسخ شما شدم … اطلاعات خیلی مفیدی راجع به رشتم تو این لینک پیدا کردم مرسی شاد باشی

  21. bfrantic عزیز
    من فکر می کنم خرداد یا تیر ۹۰ بود که مدارکم را فرستادم.
    اون موقع بچه نداشتم پسرم مهر ۹۰ به دنیا اومد و دی ۹۰ مدیکالمان اومد اما چون اسم پسرم تو پروندمون نبود فقط مال من و همسرم اومد. خلاصه اعلام کردم که در این مدت بچه دار شدیم و دی ۹۱ مدیکال پسرم اومد. اما بعد از اون یک وقفه خیلی طولانی افتاد و مدیکال من و همسرم (دی ۹۰) بیش از یکسال ازش گذشت و باطل شد در نتیجه یک مدیکال جدید برای من و همسرم اومد. که تاریخ آن تیر ۹۲ بود. تیر ۹۲ مدیکالمون رو فرستادیم و آخر مهر ۹۲ پاس ریکوئست شدیم و آنکارا رفتیم. مشکلمون اینه که چون مدیکال پسرم مال دی ۹۱ هست باید خودمون را تا دی ۹۲ اونجا برسونیم که خوب تو این اوضاع خیلی برامون مشکله.
    خیلی پیچیده شد امیدوارم گیج نشده باشی!!!

  22. امیر عزیز
    یه سئوالی داشتم ازتون.
    با توجه به اینکه کتگوری اسکیل ورکر هستیم و فقط ۱۱ روز قصد داریم اونجا بمونیم (بلیط رفت و برگشت ۱۱ روزه پیدا کردیم)آیا باید پرینت حساب ببریم.
    یا پرینت حساب برای کساییه که قصد طولانی ماندن دارند؟

  23. پرینت حساب؟ برای چکاری؟ نیازی نیست
    خوش باشی

  24. بسیار ممنون خانم Zahra-memar. امیدوارم سفر و اقامت خیلی خوبی رو داشته باشید موفق باشین ممنون

  25. نمی دونم والا یه خانومی که رفته بود به همسرم گفت تو فرودگاه ازمون خواستند.

  26. پرینت حساب که نمیخواهند ، از شما مقدار پولی که همراهتان هست را سوال میکنند تا در برگه لندینگ بنویسند و میتونه هر مبلغی باشه
    خوش باشی

  27. امیر جان سلام اول اس همه ما پاس ریکوئست شدیم و واقعا از همه راهنمائئ هات که همه درست و بجا بود واقعا ممنونم حالا یه مشکلی پیش اومده ممنون میش راهنمائئ کنین
    راستش ما اول که اپلای کردیم شهر لندینگ رو زدیم ونکوور-بریتیش کلمبیا، ولی الان تصمیم گرفتیم بریم آلبرتا ..ضمنا ما اقدام کننده اسکیل ورکر ((فدرال)) هستیم اما تو فرمی که به همراه ویزا برامون فرستاده توش نوشته شهر لندینگ ونکور هست و ظاهرا این فرم رو باید در فرودگاه نشون آفیسر بدیم حالا بننظر شما باید چیکار کزد؟ آیا باید مکاتبه کرد با سی آی سی؟ یا اینکه ایگنور کنیم و مستقیم بریم آلبرتا مشکلی پیش نمی یاد و یا اینکه حتما باید بریم ونکوور….خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی بفرمائید ارادتمند-بهراد

  28. تبریک من را پذیرا باشید.
    بهراد عزیز ، هیچ مشکلی نیست و نیاز به انجام هیچ کاری نیست. در هر نقطه از کانادا امکان لند کردن دارید و مشکلی بابت این قضیه نخواهید داشت.
    خوش باشی

  29. خیلی خیلی ممنون واقعا همیشه راهنمائی هات موثر و کمک کننده بوده. ارادت

  30. سلام امیر جان،سال نو مبارک،امیدوارم سالی‌ سرشار از نیکی‌ برات باشه،من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمماییم کنی‌

    اگه زن و شوهری که هر دو PR کارت داشته باشند و یک فرزند ۲ ساله هم داشته باشند که PR کارت داره،اگه تو کانادا بچه در شند اگه بخواند برگردند ایران بد ازتولد بچه دوم ,آیا PR کارت اونها بخاطر بچه دوم که سیتیزن حفظ می‌شه یا خیر،منظورم اینه که تولد بچه دوم می‌تونه ضامن PR والدین باشه با توجه به اینکه برگردند برای ادامه زندگی‌ ایران و نخواند مدت زمان تمدیدِ PR کارت یا سیتیزنش پر کنند ودر مورد بچه اول چه اتفاقی‌ میافته؟
    ممنون

  31. ممنونم و سال نو شما هم مبارک باشه.
    خیر ، فرزندی که متولد کانادا باشد و بصورت اتوماتیک وار سیتیزن شده باشد ، هیچ کمکی به حفظ اقامت والدین نمی تواند کند.
    خوش باشی

  32. سلام امیر خان
    من یه بار پیام گذاشتم ام نیست .من pr هستم و تصمیم دارم بجه ام را در ایران به دنیا بیارم بعدا برای pr شدن بچه چه باید بکنیم؟پروسه اش چه قدر طول میکشد؟البته من ohip دارم اما چون ۱٫۵ سال از کانادا دور بودم میترسم اشکالی در بیمه پیش بیاد.البته تا دنیا اومدن بچه خیلی وقت ندارم.دوستان آلبرتا را پیشنهاد میدهند ولی من چون قبلا prگرفتم نمیدونم مشمول بیمه رایگان هستم یا نه قوانینش رو نمیدونم و کسی را هم اونجا نمیشناسم لطفا راهنماییم کنید.مرسی

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.