جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا بر اساس قانون جدید

Comparison of Process

۴۷ Responses to “جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا بر اساس قانون جدید”

  1. با عرض سلام و تبریک سال نو
    مطالب بسیار مفیدی در وبلاگ شما وجود دارد .
    من در زمینه طراحی و پیاده سازی سیستم های نرم افزاری فعالیت می کنم و همچنین مدرس دانشگاه در رشته کامپیوتر و فن اوری اطلاعات هستم. (۹ سال سابقه تدریس دانشگاه و ۵ سال سابقه اجرایی و مدریتی پروژه های نرم افزاری )برای مهاجرت و اقامت از طریق تخصصی می خواهم اقدام کنم. توانایی زبانم در حد متوسط است. سوال من این است که امتیاز زبان (که ۲۴ امتیاز حداکثر دارد ) چه موقع محاسبه می شود : در ابتدای درخواست دادن یا بعد از ارسال File number و ارائه مدرک زبان – لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. در صورت امکان جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا را برای من ایمیل کنید.
    با تشکر فراوان
    ۱۳۸۹/۱/۶

  2. دوست عزیز من پاسخ شما را دادم !!!
    خوش باشی‌

  3. با عرض سلام

    متاسفانه من پاسخ شما را دریافت نکردم. لطفا دوباره پاسخ را ارسال فرمایید یا لینک پاسخ را برای من اعلام فرمایید . ( متن قبلی که ارسال کردم در پایی آورده شده است :

    با عرض سلام و تبریک سال نو
    مطالب بسیار مفیدی در وبلاگ شما وجود دارد .
    من در زمینه طراحی و پیاده سازی سیستم های نرم افزاری فعالیت می کنم و همچنین مدرس دانشگاه در رشته کامپیوتر و فن اوری اطلاعات هستم. (۹ سال سابقه تدریس دانشگاه و ۵ سال سابقه اجرایی و مدریتی پروژه های نرم افزاری )برای مهاجرت و اقامت از طریق تخصصی می خواهم اقدام کنم. توانایی زبانم در حد متوسط است. سوال من این است که امتیاز زبان (که ۲۴ امتیاز حداکثر دارد ) چه موقع محاسبه می شود : در ابتدای درخواست دادن یا بعد از ارسال File number و ارائه مدرک زبان – لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. در صورت امکان جدول مقایسه پروسه مهاجرت به کانادا را برای من ایمیل کنید.
    با تشکر فراوان
    ۱۳۸۹/۱/۶)

  4. دوست عزیز اگر مدارک شما تا قبل از ۱۰ آوریل به دست اداره مهاجرت مستقر در سیدنی کانادا برسد ، نیازی به ارسال کپی‌ آیلتس نیست و ارسال اصل آیلتس موکول میشود به ارسال کلّ مدارک به سفارت. اما به احتمال زیاد از ۱۰ آوریل به بعد کپی‌ ایلتس را سیدنی خواهد خواست ، البته هنوز قطعی نیست ولی‌ قرار هست تغییراتی حاصل شود. محاسبه امتیاز مربوط به آن هم به عهده افیسر پرونده در سفارت می‌باشد.
    خوش باشی‌

  5. با عرض سلام

    ممنون از راهنمایی شما
    شاد باشید و موفق

  6. خواهش می‌کنم.
    خوش باشی‌

  7. سلام. مرسی از وبلاگ خوبتون. به نظر شما اگه کسی قبلا عضو بسییییج دانش آموزی بوده باشه و الان در مدارکش ذکر نکرده باشه می تونن اونا بفهمن؟ چکار باید بکنه؟

  8. سارا جان اطلاع پیدا کردن از داخل ایران برایشان راحت نیست ، از طرفی‌ این مسائل را اگر هم عنوان نکنید بهتر هست.
    خوش باشی‌

  9. سلام
    سال جدید به شما تبریک میگم و آرزوِی سلامتی براون دارم
    همسرم پرستار و در حال تکمیل زبانشه تا نمره ۷ بگیره وتا آبان طول می کشه.به نضر شما ما تا اون زمان شانسی برای مهاجرت داریم ؟ و اینکه درسته که پرستاران باید حتما نمره ۷ بگیرن ؟ و اینکه قانون جدید به ما کمک می کنه یا نه؟
    ممنونم

  10. سال نو شما هم مبارک. مطمئن باش که شغل پرستاری هیچ زمانی‌ از لیست حذف نخواهد شد. حالا چه اصراری دارید برای ۷؟؟!!! ببین اداره مهاجرت آیلتسی را نیاز داره که نمره بیاره ، بدین معنی‌ که شما باید نمره‌ای را کسب کنید تا بتوانید حداقل امتیاز ۶۷ را با احتساب آن کسب کنید. برای رجیستر شدن در نرسینگ بورد‌ها در کانادا نیاز به اسپیکینگ ۷ و اورال ۶.۵ هست. پس الزاماً نباید همه اسکیل‌ها ۷ باشه.
    خوش باشی‌

  11. سلام
    مرسی از توجه که داری امیر جان این لیست امتیازات ماست .
    تحصیلات : لیسانس ۲۰
    سابقه کار: ۴ سال ۲۱
    سن: ۲۸ سال ۱۰
    تحصیلات همسر: لیسانس ۴
    با این تفاصیل ما از زبان باید ۱۲ بگیریم که بتونیم به ۶۷ برسیم.حالا اورال ایلتس باید چند باشه که امتیاز ۱۲ بگریم؟
    در ضمن در مقالهء خواندم که در قانون جدید این اختیار به اداره مهاجرت داده شده که محدودیت ضرفیت
    برای کشورهاقا ئل بشه و هر پروندهء که ۶۷ به بالا بشه با صلاح دید اداره مهاجرت ویزا بگیره یا که
    مردود بشه . بنظرت اینا درسته ؟
    ممنونم

  12. امیر جان اورال نمره آیلتس اصلا مهم نیست چون هر اسکیل برای خودش نمره خاص دارد. به این لینک یک نگاهی‌ بنداز متوجه خواهی‌ شد. در مورد آن مقاله هم ، من تا به الان هم چین چیزی نشنیدم.
    http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/factor-language.asp
    خوش باشی‌

  13. سلام امیر جان
    مرسی از جوابت.
    آقا لطفی کنید این قانون جدید ولیست جدیدُ بزارین تو وبلاگ
    من پیگری زیادی کردم ولی تا حالا مطلب خواستی پیدا نکردم.منتظرم
    مرسی

  14. امیر جان تا به الان هیچ تغییری در لیست ایجاد نشده.
    خوش باشی‌

  15. سلام
    امیر جان خسته نباشی
    من در زمانی که مدرکه لیسانسم و ترجمه رسمی مربوط به اونو داشتم می بردم وزارت خارجه متاسفانه اصل لیسانسم گم کردم و فقط ترجمه تایید شده دادگستری را دارم.با توجه به اینکه
    همسرم لیدر بنظرت در پروسه مهاجرت مشکلی پیدا خواهیم کرد یا نه ؟
    این ترجمه را بدون تایید وزارت خارجه قبول می کنن ؟
    تشکر

  16. مهران جان من فکر می‌کنم قبلا جواب شما را دادم !!!!
    به هیچ عنوان ، هیچ نیازی به تائید مدارک توسط امور خارجه نیست. پس اصلا در این زمینه نگران نباش.
    خوش باشی‌

  17. سلام امیر جان
    اتفاقا تمام وبلاگ دنبال جوابت گشتم ولی پیدا نکردم و دباره مجبور شدم بپرسم.ببخشید.
    من فکر میکردم سفارت کل مدارک استعلام میگیره، پس اینطور نیست ؟
    فقط ترجمه مدرک همراه مهر دادگستری کفایت میکنه؟
    اصولا از مدارک استعلام نمی کنن؟
    مرسی از این لطفی که داری و امیدوارم که خداوند خصلت خوب کمک به دیگران در شما حفظ کنه.
    در ضمن کمک به دیگران بزرگترین و بلاترین عبادت پروردگار در تمام ادیانست.
    درود بر شما

  18. ممنونم مهران جان. ببین اشتباه نکن. مدارک را استعلام خواهند کرد ، البته شاید ، اما نه از طریق امور خارجه. مستقیماً با مرجع صادر کننده مدرک ارتباط برقرار خواهند کرد. پس اصلا جای نگرانی بابت این وجود ندارد.
    خوش باشی‌

  19. سلام
    خسته نباشی
    امیر جان ترجمه مدارک دارای زمان اعتباره ؟
    منظورم اینکه به من گفتن سفارت ترجمهای قبول میکنه که کمتر از ۶ ماه از زمان ترجمش میگذره.
    آیا درسته؟ و اگر این مطلب درسته بهترین زمان ترجمه مدارک با توجه به پرسه skill worker چه زمانی؟ ممنونم از کمکت

  20. نه امیر جان اصلا اینجوری نیست. اگر اینجور باشه که ما که خارج از کشور ساکن هستیم ، هیچ مدرک معتبری نداریم !!! البته سفارت استرالیا میدونم که گواهی هایی را که از یک سال بیشتر از ترجمه‌شان گذشته قبول نمیکنه !!! اما کانادا اینجوری نیست.
    خوش باشی‌

  21. با سلام و خسته نباشید
    من موفق به دریافت و رویت جدول نشدم .
    لطفا برایم ایمیل نمایید متشکرم

  22. دوست عزیز این جدول آپدیت شده نیست. وقتی شد حتما.
    خوش باشی

  23. با سلام
    اینجانب حسابدار( ۱۱۱۱( هستم . اما شغلم از لیست جدید حذف شده است.
    ارسال فرم به سیدنی ۲۹/۰۱/۲۰۱۰ دریافت فایل نامبر اول ۱۵/۰۳/۲۰۱۰ دریافت مدارک در دمشق ۲۸/۰۶/۲۰۱۰
    ۱- آیا همچنان واجد شرایط می باشم ؟
    ۲- در صورت مثبت بودن پاسخ ؛ چه مدت جهت طی پروسه اخذ ویزا نیاز است ؟
    با سپاس بیکران

    shahroomianeh@yahoo.com

  24. با سلام و با تشکر از سیستم خوبتان در امر اطلاع رسانی و مشاوره
    بنده قبل از قوانین مربوط به تغییرات مشاغل skill worker اقدام به ارسال مدارکم جهت دریافت فایل نامبر کردم و بعد از ۷۰ روز تمامی مدارکم به ایران برگشت و توضیح دادند که در قسمت main duty میباید توضیحات ارائه کنم و بعد از انجام این مهم مجددا مدارک را ارسال کردم و متاسفانه بعد از ۳ هفته دوبار تماما برگشت و در این سری عنوان کردن که باید من از طریق شرایط جدید شغلی اقدام به ارسال کردم سوالم اینه که من که قبل از قوانین جدید ارسال کردم مدارکمو پس چرا الان باید با قوانین جدید اقدام کنم
    بنظورتون محترمانه ریجکتم نکردن؟؟؟

    ممنونم از راحنماییتون

  25. وحید جان ملاک زمان رسیدن مدارک به سیدنی کانادا هست. مدارک شما بعد از تاریخ اعلام شده به دست آنها رسیده است و میبایستی بر اساس قانون جدید اقدام کنید.
    اگر مصمم هستید ، باز هم امتحان کنید و مسلما اینبار نتیجه خواهید گرفت.
    خوش باشی

  26. merci az javabatun

  27. خواهش میکنم
    خوش باشی

  28. با سلام
    من ۲۵ ساله لیسانس در رشته مهندسی برق مخابرات
    مجرد و ۲ سال سابقه کاری در طراحی برق داخلی ساختمان می باشم از طریق نیروی متخصص کبک می خواستم اقدام کنم .
    متوجه شدم که بعضی از رشته های فنی و حرفه ای امتیاز خاصی دارند بنابراین تصمیم گرفتم در رشته اسمبلی کابل و مدار (۱۰۰۰ ساعت)شرکت کرده اما در فنی و حرفه ای ایران همچین عنوانی وجود ندارد اما یک سری رشته های مشابه وجود دارد از قبیل
    ۱-نگهداری شبکه کابل (۲۰۰ساعت)
    ۲-نصب شبکه کابل(۱۵۰ ساعت)
    ۳-طراحی کابل و فیبر نوری(۲۰۰ ساعت)
    ۴-مفصلبندی فیبر نوری(۴۰۰ ساعت)
    سوالی که از شما دارم این است آیا گذراندن این رشته ها میتواند جایگزین اسمبل کابل و مدار باشد ؟آیا بعدا مشکلی در این زمینه پیدا نخواهم کرد؟اگر به طور قطع پاسخ دهید کمک بسیار بزرگی به من کرده اید.

  29. سارا جان اولا من اطلاعاتم در زمینه کبک زیاد نیست و در ثانی در زمینه رشته برق هم اطلاعاتی ندارم و متاسفانه در این زمینه کمکی نمیتونم بکنم.
    خوش باشی

  30. سلام
    حدود ۴ ماه از گرفتن فایل نامبر ما می گذره ولی هر چقدر چک میکنیم در مرحله
    received by the visa office هستیم چقدر زمان می بره تا ویزامون را بگیریم
    با تشکر

  31. سلام امیرجان
    آیا ذکر سابقه ازدواج قبلی مهم است یا نه؟
    اگر ذکر نشه مشکلی پیش میاد؟ وقتی که شناسنامه عوض شده و سابقه ای نیست؟

    متشکرم از پاسخت

  32. با سلام.
    ما هم مثل دوست گرامی آقای وحید صادقی(پیام شماره ۱۳) قبل از تاریخ تغییر قوانین اقدام به ارسال مدارک کردیم و دقیقا عین مشکل ایشان برایمان بوجود آمد با این تفاوت که بعد از گذشت سه ماه از ارسال و تکمیل مجدد مدارک هیچ پاسخی دریافت نکرده ایم.
    آیا ما هم دچار مشکل ایشان شده ایم. آیا راهی برای استعلام از وضعیت پرونده ما وجود دارد؟
    با تشکر

  33. سلام – مرسی از اطلاعاتی که در سایتتون می گذارید . ما تو مصاحبه قبول شدیم ،در کدوم سایت میشه پروسه پرونده مهاجرت رو دید ما منتظر فایل نامبر دوم هستیم و جند روز طول می کشه فایل نامبر دوم بیاد( از طریق کبک اقدام کردیم ) میشه لطفا” پاسخ سوالم رو میشه لطفا” از طریق میل بهم خبر بدید .آدرس من :
    E_AALAEI@YAHOO.COM
    تورو خدا بهم جواب بدید آخه چند بار تو سایت های مختلف سوالم رو مطرح کردم اما جوابی دریافت نکردم . مرسی خیلی زیاد

  34. امیر جان سلام

    من حدودا ۱۲ ماه از فایل نامبر دومم میگزره اما هنوز نمیتونم وضعیتم رو تو سایت چک کنم ۲ بار هم به دمشق ایمیل زدم ولی هر بار گفتند که اگر ساتو چک کنی ،با نام خانوادگی و فایل نامبر دوم و تاریخ تولد میتونی وضعیتتو چک کنی ولی باز هم نمیشه چک کرد، البته در متن نامه طوری نوشته بود که معلوم بود در سیستم خودشون کار میکنه آیا تا به حال به همچین موردی بر خوردی اگه میشه راهنماییم کن
    ممنون از مهربونیت
    بهزاد

  35. بزرگواری بفرمایید در قسمت مربوطه مطرح کنید تا دیگران هم سهیم باشند.
    خوش باشی

  36. حتما امیر جان ،

    مطرح کردم…

  37. سلام امیر جان
    خیلی خوشحال شدم از اینکه دیدیم برگشتید.
    من یکماه قبل(نهم اکتبر) فرمها را به همراه مدرک ایلتس به سیدنی فرستادم.اما اخیرا از دیگران شنیدم که باید مدارک ذکر شده در چک لیست دمشق(سوابق کاری،عدم سوئ پیشینه و …) را هم در مرحله اول به سیدنی می فرستادم.ایا این موضوع صحت دارد؟

  38. تبسم جان لطفا موارد مربوط به مهاجرت را در قسمت مربوطه بفرمایید تا بقیه هم استفاده کنند. اما استثنا:
    بله باید کل مدارک براساس چکلیست ویزا آفیس را هم ارسال میکردید.
    خوش باشی

  39. من هم همینطور! معمولا چند روز طول می کشد مدارک برگشت بخورد؟ آیا با کپی آیلتس میشه دوباره اقدام کنم یا صبر کنم مدارکم برگردد؟ آیا فایل نامبر به مدارک ناقص می دهند؟

  40. من و همسرم طبق قانون جدید برای کانادا اقدام کرده ایم و در تاریخ march 2010 فایل نامبر دوم را دریافت نموده ایم. با توجه به این کند شدن پروسه ها جواب ما دیر نشده و باید چقدر دیگر منتظر باشیم. آیا امکان دارد پرونده ما رد شود.
    با تشک

  41. سلام.من ۳۳ سال دارم و رشته تحصیلیم روانشناسی عمومی اما الان دوره آرایشگری گذروندم و چند ماهی هست که کار می کنم.شوهرم برق الکترونیک خونده و یک پسر ۶ ساله دارم.
    می خواستم بدونم کدام یک از رشته های ما در لیست فدرال هست و آیا امیدی برای اقدام هست.در ضمن شوهرم ۳۸ سالش.ممنون

  42. سلام . با سپاس از خدمات بی دریغتان که امروزها کیمیاست . پزشکی هستم ۴۵ ساله که ابتدای سال ۲۰۱۰ میلادی برای مهاجرت اقدام کردم و پس از دریافت ای-میل از سیدنی اوایل جولای ۲۰۱۰ مدارکم در دفتر دمشق دریافت شده است (در انتهای ۱۲۰ روز).وکیل ندارم وبا آیلتس ۷ و امتیازی حدود ۷۶ چشم براهم . فکر میکنید کی پرونده من را رسیدگی خواهند کرد ؟ آیا مصاحبه هم خواهم داشت ؟ از اینکه نقطه نظرتان را اعلام می کنید پیشاپیش متشکرم .

  43. امیر جان، با سلام مجدد. یک سوال داشتم. اخیرا یکی از شرکتهای مهاجرتی تصمیم گرفته تا در دادگاه فدرال کانادا علیه وزیر مهاجرت طرح دعوی کند و از موکلین و سایر غیر موکلین دسته ۳۸ شغلی دعوت کرده که با پرداخت هزینه ای (برای موکلین ۱۵۰ دلار کانادا و برای غیرموکلین شرکت ۷۵۰ دلارکانادا) به اقامه دعوی بپیوندند.
    میخواستم نظر شما رو جویا بشوم. آیا ارزش داره که این مبلغ رو هزینه کنم تا بلکه پرونده ام سریع تر به نتیجه برسه؟ ممنون میشوم از راهنمایی شما مثل همیشه. سپاسگزارم.
    این هم لینک برای رویت شما:
    http://www.parscanada.com/_1775-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DB%B3%DB%B8-%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%81-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%B4

  44. مصطفی جان ، صددرصد با این شیوه مخالف هستم. دلایلی که دارم رو دوست عزیزم به روشنی عنوان کردند:
    http://koolebaar.wordpress.com/2011/10/15/%d8%b4%da%a9%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d8%b2-%d9%88%d8%b2%db%8c%d8%b1-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa/
    خوش باشی

  45. با سلام
    من به یک مشکلی بر خوردم که می خواستم اگه میدونین راهنماییم کنید .
    سه سال پیش توی اولین سری ۳۸ شغله ها اقدام کردیم و از مدرک زبان (آیلتس ) نیاز به ۷ امتیاز داشتم تا امتیازم به ۶۷ برسه . من هم با یک امتیاز ۴ از یک مهارت زبان ( پیشرفته ) و ۳ امتیاز یک از بقیه مهارتها ( بیسیک ) ، جمعا ۷ امتیاز مورد نیازم تکمیل شد و فایل نامبر دومم رو دریافت کردم . الان پس از گذشت نزدیک به ۳ سال ، به من اعلام کردند که از مدرک زبان ۶ امتیاز می گیرم و به امتیاز ۶۷ نمی رسم !!!
    چهار امتیاز ازیک مهارت و ۲ امتیاز از بقیه مهارت ( از گروه بیسیک تنها ۲ امتیاز می توان گرفت ) که البته فکر می کنم این قانون جدید باشد.
    لطفا مرا راهنمایی کنید
    ممنونم

  46. با سلام و خسته نباشید میخاستم بپرسم واجد شرایط مهاجرت هستم یا نه لطفا مرا راهنمایی کنید
    لیسانس مترجمی زبان دارم و مدرک فنی و حرفه ای رشته برق صنعتی با حدود ۸ سال سابقه با بیمه ،در ضمن یک بار هم قهرمانی کشور در رشته کیک بوکس دارم با تایید فدراسیون کاراته ایران
    لطفا راهنمایی کنید چه کار باید کنم ؟
    با تشکر

  47. بابک جان ، اصولا همه افراد به نوعی واجد شرایط هستند و البته بسته به اینکه در چه کتگوری قرار بگیرند. بهتر هست که لینک زیر را تکمیل فرمایید تا با شما تماس گرفته شود:
    http://secure.officio.ca/qnr?id=324&hash=b5abc3a1a313dd3d373d3ba094197391
    خوش باشی

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.